Sikring

Er din bolig eller virksomhed sikret mod brand eller tyveri?

Hos Mertz Electric kan vi hjælpe dig med intelligente alarmsystemer, som sørger for at din familie eller virksomhed er sikret mod brand og tyveri. Vi har både alarmer hvor du kan betale et månedligt abonnement for din alarm samt systemer, hvor du blot skal betale én gang. Vores alarmsystemer kan blandt andet; slåes til og fra via en App på din mobil, give dig besked via SMS hvis alarmen skulle starte samt sende billeder til din mail fra dit alarmsystem, hvis der har været indbrud. De forskellige installationer tilpasses efter jeres specifikke behov, hvor i med intelligente alarmer og overvågningssystemer, er sikret effektivt 24 timer i døgnet.

 

Adgangskontrol

 Vi har adgangskontrol løsninger, der sikre din virksomheds værdier og din families tryghed.

Brandalarm

 Få brandalarmer der kan monteres både ude og inde – så er din virksomhed bedre sikret.

Mobil Aktivering

 Styr dine alamer via din mobil eller tablet, ex aktiver din tyverialarm, eller se din videoovervågning live.

Sikring

Intelligente alarmsystemer

Blue Install tilbyder forskellige intelligente alarmsystemer med vores smart-home løsninger. De giver dig mulighed for at styre de elektriske installationer i dit hjem såsom alarm, lys og varme via din smartphone, tablet eller computer. På den måde kan du altid slå tingene til eller fra, selvom du ikke er hjemme. Udover at kunne styre alarmen i dit hjem fra din smartphone, kan du også opstille lysscenarier i dit hjem. Når du ikke er hjemme, har du med det mulighed for at sætte huset til at tænde og slukke lyset i løbet af dagen, så det ser ud som om, du er hjemme. Det kan mindske risikoen for indbrud.

.

 

Tyverialarm Erhverv

 Få sikret din virksomheds værdier mod indbrud med et effektivt alarmsystem.

Tyverialarm Privat

Med et advanceret alarmsystem er din familie og private ejendele sikret mod ubudne gæster.

Tågesikring

 På under 20 sekunder fyldes et lokale med et tæt tågeslør, som gør det svært at orientere sig. 

Videoovervågning

sikring – erhverv

Videoovervågning til erhverv

I erhvervsmæssige sammenhænge har videoovervågningen samme betryggende effekt men kan desuden, særligt inden for produktionsvirksomheder, åbne op for mange muligheder. Med videoovervågning kan du eksempelvis bruge overvågningen til at holde øje med produktionslinjer, så man hurtigt får overblik over, hvad der fx er årsag til produktionsstop.

 

Sikring – Privat

Videoovervågning til hjemmet

Som husejer kan det være forbundet med nervøsitet at skulle forlade sit hjem i længere perioder. Og for mange hjælper det at have et godt alarmsystem og evt. videoovervågning. På den måde kan du hele tiden følge med i, at alt er som det skal være derhjemme, mens du er væk.

 

Sikring – Mobil

overvågningen fra din smartphone

Mertz kan hjælpe dig med at installere systemer, hvor alarm og videoovervågning er integreret og kan tilgås direkte via mobil eller tablet. Videoovervågningen kan eksempelvis være sensorstyret, sådan at du har kameraer, der aktiveres ved den mindste bevægelse. Så kan man rigtigt holde øje med hvem der kommer og går. 

 

Sikring

Undgå indbrud og skader

Desværre sker der mange indbrud i Danmark og derfor er investeringen i effektive alarmsystemer godt givet ud. Læs mere om vores muligheder.

Alarmsystemer sikrer effektivt dit hjem eller virksomhed mod indbrud, men der findes også systemer, der sikrer dig imod en række ubehagelige skader som fx. fugt- vand- og røgskader. Med det rigtige overvågnings- og sikringssystem kan disse ofte undgås.

Blue Installs rådgivende installatører er eksperter inden for sikring – både i forhold til indbrud og skader. Vi har gennem mange år hjulpet både private, virksomheder og offentlige institutioner med forskellige løsninger inden for sikring og du kan derfor være sikker på professionel rådgivning og løsninger, som matcher netop dine behov og dine ønsker til  sikringsniveau.