Hvad kan vi gøre for dig?

Vi håndterer opgaver af alle størrelser fra erhvervs- og industriløsninger, til løsninger i hjemmet.

Mertz Electric A/S blev stiftet i 1977 af Niels Rasmussen og ejes i dag af Steffen Lauridsen. Med over 35 års erfaring, et godt ry og solide kompetencer, kan du være sikker på at vi får arbejdet gjort færdigt til tiden og til en fair pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores medarbejderteam har en enorm erfaring inden for en bred række  af kompetenceområder, hvor vores tilgang til arbejdet altid har og fortsat vil være, at leverer de bedste løsninger i samarbejde med vores kunder, uanset opgavens størrelse. 

Så står du og har brug for hjælp til renovering eller installering til dit køkken eller badeværelse, tilbygninger, nybyggeri eller have lavet almindelig serviceopgaver, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe dig med komplicerede industriinstallationer, fejlretninger og data- og teleinstallationer. Alt sammen uanset om du er privat, virksomhed eller en offentlig institution. 

Hos Mertz Electric vil vi opfattes som professionelle og kvalitetsbevidste hos vores kunder, og vi stræber altid efter at være en positiv medspiller i vores lokalsamfund.  

Kontakt Mertz Electric A/S og hør, hvad vi kan gøre for dig.