Om Mertz Electric A/S

Hos Mertz Electric kan vores team håndterer opgaver af alle størrelser - alt fra erhvervs- og industriløsninger, til løsninger i hjemmet.

Mertz Electric A/S blev stiftet i 1977 af Niels Rasmussen og ejes i dag af Steffen Lauridsen. Med over 35 års erfaring, et godt ry og solide kompetencer, kan du være sikker på at vi får arbejdet gjort færdigt til tiden og til en fair pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores medarbejderteam har en enorm erfaring inden for en bred række af kompetenceområder, hvor vores tilgang til arbejdet altid har og fortsat vil være, at leverer de bedste løsninger i samarbejde med vores kunder, uanset opgavens størrelse.

Så står du og har brug for hjælp til renovering eller installering til dit køkken eller badeværelse, tilbygninger, nybyggeri eller have lavet almindelig serviceopgaver, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe dig med komplicerede industriinstallationer, fejlretninger og data- og teleinstallationer. Alt sammen uanset om du er privat, virksomhed eller en offentlig institution.

Vores mission - Vi leverer kvalitetsbevidste el-installationer til alle typer af kunder

Dette sker gennem:

- En høj service 

- Gode kompetencer på traditionel fejlfinding og kreative problemløsninger

- Vi går ikke på kompromis med kvalitet

- En god dialog med dig som kunde, sikrer at vi udfører vores arbejde som du ønsker

- Kvalitetssikrede el-installationer, til den aftalte tid og til den aftalte pris

Vores værdier:

- For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse af vores service, kvalitet og ydelser

- For os er det vigtigt, at medarbejderne har en god arbejdsdag

- Selvom vi har travlt, og sådan er det jo når man har tilfredse faste kunder, er den nye kunde lige så vigtig som de andre

- Vi imødekommer vores kunder åbent og ærligt

- Vi skal være en positiv medspiller i lokalsamfundet

Hos Mertz Electric vil vi opfattes som professionelle og kvalitetsbevidste hos vores kunder, og vi stræber altid efter at være en positiv medspiller i vores lokalsamfund. Så kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig.

%MCEPASTEBIN%